Storebror: Ja, jeg piskede min lillesøster

En 25-årig afghansk mand har tilstået vold mod sin lillesøster ved Retten i Aalborg onsdag. Alligevel er en anden oprørt søster smidt ud af retten, for at råbe og kramme sin storebror på anklagebænken.

Det skriver TV2/Nord.

Dramaet begyndte i en pause, hvor en lillesøster i familien - ikke offeret - kritiserede tolken, der oversatte politiets aflytninger af familiens telefonsamtaler.

Det udviklede sig til et skænderi, hvor den oprørte lillesøster pludselig løber til sin tiltalte storebror og krammer ham i gråd. To betjente må skille de to ad, og lillesøsteren bliver ført ud af retssalen.

Manden er anklaget for at have pisket sin 19-årige lillesøster med reb og ledninger på arme, ben, hals og store dele af kroppen. Pigen fik i alt 36 læsioner.

Vidner har forklaret, hvordan manden er familiens overhoved og meget kontrollerende.

Anklager Peter Rask vurderer vold og trusler til at være æresvold. Men det vil forsvareren og den 25-årige selv ikke høre tale om.

- I generaliserer for meget. Bare fordi jeg er afghaner og har slået min søster, så siger I det er æresvold. Det er det ikke, siger den 25-årige ifølge TV2/Nord og fortsætter:

- Alle har problemer i familien, siger han.

Der forventes dom i sagen fredag.

 

Dagens Gossip