Stormen er over os: DMI varsler møgvejr resten af dagen

Måske skal du overveje at lade cyklen stå her til morgen. Det bliver voldsomt blæsende og langs kysterne melder DMI, at vinden kan have karakter af stormstyrke.

- Der bliver regn mange steder og blæsende med frisk vind til kuling fra syd og sydvest, ved kysterne stedvis hård kuling og med vindstød af stormstyrke, melder vejrtjenesten.

I nat og her til formiddag betyder vindens styrke, at Storebæltsbroen råder trafikanter til at køre forsigtigt og tilmed fraråder, at høje, lette køretøjer krydser broen.

Også jyderne mærker vinden og oplever måske endda hagl og torden i løbet af formiddagen. Til gengæld slipper vejret sit tag i det vestlige Danmark først:

- Det klarer op vestfra med lidt eller nogen sol, men også byger flere steder, især i Jylland hvor bygerne til dels kan være med hagl og torden.

Temperaturen vil være melem 5 og 8 grader i dag. I aften og i nat lidt koldere med vekslende skydække med byger og måske hagl. Temperaturen falder til mellem 1 og 5 grader.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip