Stort DR2-liveshow med Anders Lund Madsen på Oslobåden

Den 17. maj er en stor dag for nordmændene. Især i år hvor de kan fejre 200-året for Norges Grundlov.

I den anledning rykker DR2 ud på Oslobåden for at optage det store liveshow ”Giv os Norge tilbage”. Programmets vært er Anders Lund Madsen, og under den festlige overflade planlægger han i virkeligheden et kup mod Norge.

Planen hedder #OperationMyseost og skal give os det tilbage, vi mistede for 200 år siden: olien, fjeldene, vandkraften, den fede laks og vores norske broderfolk.

- Vi er glade for og stolte af, at DR2 og Anders Lund Madsen har valgt Oslobåden som location for det store liveshow. Personalet om bord på CROWN Seaways er klar til at støtte op om arrangementet. Et liveshow er altid lidt specielt, fordi det hele skal klappe – og den opgave er personalet om bord parate til at løfte, så det bliver en god oplevelse for såvel optrædende som publikum, siger Kevin Helsinghof, Country Manager i Danmark.

Anders Lund Madsen går sammen med gæster, kunstnere og statskup-rådgivere ombord på Oslobåden fra København og inviterer passagererne med som pionerer til det nye, gamle land: de første danske bosættere i Norge kan blive de cirka 400 gæster i Columbus Club, som er tilskuere til DR's show.

Undervejs i showet vil Anders Lund Madsen & co. oprulle dansk-norsk historie, undersøge det nuværende forhold og præsentere moderne musikkunstnere fra de to nationer. Han viser indslag, får gæster på scenen og har korrespondenter igennem fra den officielle fejring i Norge.

- 17. maj er en helt speciel dag for vores norske venner, og vi er spændte på at se, hvad Anders Lund Madsen underholder med. Det bliver uden tvivl en rigtig sjov aften med en god blanding af sjove, kulturelle og formentlig også skæve indslag, hvis jeg kender Anders Lund Madsens humor ret, slutter Kevin Helsinghof.

Optagelserne finder sted på CROWN Seaways med afrejse fra København den 17. maj og billetterne er netop sat til salg.

 

Dagens Gossip