Stort fald i indbrud i efterårsferien

22/10/2013 11:35

Elo Christoffersen

Nyheder
Lokalpolitiet i Kolding melder om et drastisk fald i antallet af indbrud i efterårsferien. - Vi har haft 12 indbrud i efterårsferien og selv om det er 12 indbrud for meget, er det et flot resultat, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk. Tal fra tidligere år viser, at der i 2012 var 28 indbrud og i 2011 27 indbrud i efterårsferien. Dermed er antallet af indbrud altså over halveret. - Det skyldes flere ting. Vi delte en brochure ud med gode råd til borgerne om indbrud, vi har haft ekstra politi ude og inden ferien fik vi anholdt et par af de gamle kendinge, der laver indbrud, slutter Poul Steffensen.

Mest læste i dag

Lokalpolitiet i Kolding melder om et drastisk fald i antallet af indbrud i efterårsferien.

- Vi har haft 12 indbrud i efterårsferien og selv om det er 12 indbrud for meget, er det et flot resultat, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Tal fra tidligere år viser, at der i 2012 var 28 indbrud og i 2011 27 indbrud i efterårsferien. Dermed er antallet af indbrud altså over halveret.

- Det skyldes flere ting. Vi delte en brochure ud med gode råd til borgerne om indbrud, vi har haft ekstra politi ude og inden ferien fik vi anholdt et par af de gamle kendinge, der laver indbrud, slutter Poul Steffensen.