Stort galleri: Se, hvad pigerne udsætter dig for, når du er for fuld

17/05/2013 16:57

redaktion

Nyheder
De fleste har prøvet at gå under bordet. Og bortset fra håndgribelige beviser som tusch-streger i ansigtet, så har man ingen idé om, hvad der er foregået omkring en. I hvert fald indtil nu. Og som mand skal man åbenbart passe på med at falde i søvn til en fest. Særligt, hvis der er friske tøser til stede. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu De kan nemlig ikke lade dig være i fred, når du ligger koger i din brandert. SE OGSÅ BILLEDERNE: Instagram er de bare ballers paradis Beviset er landet. Pigerne er ikke sene til at lave sjov på din bekostning, når du ikke er ved bevidsthed. Du har sikkert brugt hele aftenen og al din energi på at forsøge at score, og nu får du, hvad du var ude efter. Du ved det bare ikke selv. SE BILLEDERNE HER:

Mest læste i dag

De fleste har prøvet at gå under bordet. Og bortset fra håndgribelige beviser som tusch-streger i ansigtet, så har man ingen idé om, hvad der er foregået omkring en. I hvert fald indtil nu.

Og som mand skal man åbenbart passe på med at falde i søvn til en fest. Særligt, hvis der er friske tøser til stede.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

De kan nemlig ikke lade dig være i fred, når du ligger koger i din brandert.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Instagram er de bare ballers paradis

Beviset er landet. Pigerne er ikke sene til at lave sjov på din bekostning, når du ikke er ved bevidsthed.

Du har sikkert brugt hele aftenen og al din energi på at forsøge at score, og nu får du, hvad du var ude efter. Du ved det bare ikke selv.

SE BILLEDERNE HER: