Stort væksteventyr med ny samarbejdspartner

Doneco i Aalborg, firmaet bag bogføringssystemet ’bogført’, og C5 Partnergruppen har i dag indgået en forhandleraftale af ’bogført’. Aftalen vil sætte gang i en endnu større vækst, end hvad Doneco oplever i dag:

- Vi ser det som et kæmpe skulderklap at denne aftale er blevet en realitet, da det jo er en blåstempling af vores produkt og alt vores hårde arbejde. Det bliver en utrolig spændende tid vi går i møde, siger direktør for Doneco, Casper Bach.

Samarbejdet mellem C5 Partnergruppen og Doneco vækker også stor begejstring hos C5 Partnergruppens medlemmer:

- En af de helt klare fordele vi kan se ved bogført, det er at det er nemt og intuitivt at gå til. Den funktionalitet at man kan scanne bilag direkte ind i programmet er helt fantastisk, og det gør bogføring meget hurtigere og nemmere. Som lille erhvervsdrivende får du mere tid til det sjove, så det man kan skabe af værdi for den erhvervsdrivende er, at det går hurtigere og at man kan få mere fritid ud af det, fortæller Peter Lund fra Jysk IT Partner.

Stort potentiale

Ifølge Doneco direktøren Casper Bach har man altid haft drømmen om at overtage verden, og at ’bogført’ skal blive det mest benyttede bogføringssystem i verden:

- Nogen vil kalde det storhedsvandvid at vi vil være det mest benyttede bogføringssystem i verden. Jeg kalder det at have mål, og med denne aftale er vi et skridt nærmere en global overtagelse. Vi kommer jo ingen vegne, hvis vi ikke sætter mål for os selv. Vi tror rigtig meget på vores koncept, og ved at det kan benyttes i hele verden.

Doneco er dog også realistiske, og ved at der er stor konkurrence på det marked som ’bogført’ henvender sig til. Flere systemer har bidt sig fast, og det bliver en udfordring at vriste de mange kunder fra dem:

- Vi ved at konkurrencen er skarp, men omvendt ved vi også at vi har et produkt der er efterspurgt, så i den optik er vi meget optimistiske. Vi er også meget positive over for C5 Partnergruppens kompetencer og erfaringer med salg og rådgivning af økonomisystemer, og vi er sikre på at dette er den rigtige vej at gå, forklarer Casper Bach.

Høje forventninger

Doneco forventer at samarbejdet kaster en masse kunder af sig, og dermed sikre øget vækst for virksomheden. Casper Bach forklarer i den forbindelse, at man også har store forventninger til den nye samarbejdspartner:

- Vi kan tillade os at have høje forventninger til C5 Partnergruppen, da vi allerede har set hvad de har opnået af resultater med C5 licenserne. Vi er overbeviste om at de kan skabe gode resultater på det lave segment af virksomheder som vi kalder ukomplekse.

 

Dagens Gossip