Stortalent på vej mod Vestegnen: 'Hjem til Frank'

Den 188 centimeter lange angriber er kun få detaljer fra at underskrive en lejekontrakt med Brøndby.

- Det er korrekt, at en aftale med Brøndby er meget tæt på. Jeg forventer, at den er i orden inden for mellem 24 og 48 timer, sagde Kenneth Zohores agent, Darryl Powell, i går til BT.

Dermed kan lejeaftalen meget vel være i hus, når denne artikel læses. En aftale, der vil løbe over 12 måneder og give Brøndby option på en købsaftale.

Lang udsigt

Kenneth Zohore er fra denne sæson rykket fast op i førsteholdstruppen i Fiorentina efter hidtil at være tilknyttet ungdomsholdet – det såkaldte Primavera-mandskab.

Alligevel er udsigten til regelmæssig spilletid tvivlsom, da italienerne råder over angribere som Mario Gomez, Giuseppe Rossi, Luca Toni og Mounir El Hamdaoui.

En lejeaftale med Brøndby skal give 19-årige Kenneth Zohore førsteholdsfodbold og dermed videreføre den udvikling, der eksploderede, da han som 16-årig blev skiftet ind på Camp Nou i forbindelse med en Champions League-kamp mod Barcelona. Dengang var arbejdsgiveren ærkerivalen fra FC København.

I Brøndby kan angriberen med ivorianske rødder se frem til at genoptage samarbejdet med Thomas Frank. Den nuværende Brøndby-træner har i en årrække arbejdet med Kenneth Zohore som henholdsvis U17- og U19-landstræner. Et samarbejde, som Kenneth Zohore gerne ser genoptaget.

Meget opsat

- Kenneth er meget opsat på at komme til Brøndby og spille for Thomas. Thomas har meget tillid til ham, fortæller Darryl Powell.

Det samme fortalte hovedpersonen selv, da BT fangede ham per telefon i italienske Moena, hvor Fiorentina er på træningslejr.

- Ja, selvfølgelig. Thomas og jeg har et godt forhold, siger Kenneth Zohore.

Dermed ligner det unægtelig en tilbagevenden til Superligaen, hvor Zohore i FCK-trøjen nåede at optræde 16 gange med et enkelt mål til følge.

Samtidig vækker det yderligere liv til spekulationerne om, at Simon Makienok kan være på vej ud af Brøndbys svingdør. En dør, der allerede har blafret flittigt over sommeren med tilgangen af Martin Ørnskov, Lukas Hradecky og Michael Almebäck samt afgangen af blandt andre Jan Kristiansen og Dennis Rommedahl.

Med Zohores sandsynlige skifte fortsætter Thomas Frank foryngelseskuren i Brøndby-truppen.

Søndag stillede holdet fra vestegnen med klubbens yngste startopstilling i Superligaen nogensinde.

 

Dagens Gossip