Straksdom på fire måneder for butikstyverier

Klokken 18.45 mandag anmeldte centervagter i indkøbscentret City 2 i Høje Taastrup, at de havde tilbageholdt en butikstyv, der have stålet parfumer, herreskjorter og et armbåndsur fra tre forskellige butikker. En patrulje kørte til centret, sigtede manden og løsladte ham med beskeden om, at han ikke skulle komme tilbage til City 2.

Kort efter blev betjentene dog kaldt tilbage, fordi manden var vendt tilbage til butikscentret og stod med nogle »mistænkelige tasker« på P-pladsen ved City 2. Det viste sig, at taskerne indeholdt tyvekoster fra syv øvrige butikker, og tyverierne - fire i City 2 og tre i butikker i Ringsted - var begået samme dag.

Tirsdag blev manden fremstillet i grundlovsforhør i Glostrup Ret og sigtet for ti butikstyverier. Han erkendte forholdene og fik en straksdom på fire måneders ubetinget fængsel.

Retten lagde ved strafudmålingen vægt på, at han blot en måned forinden var blevet løsladt efter afsoning af en dom på ni måneders fængsel for blandt andet tyveri.

Den 26-årige modtog dommen og er fortsat fængslet.

BNB

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip