Strejke afblæst i Københavns Lufthavn

»Vi har haft en dialog. Det er en personsag, så det kan jeg ikke komme nærmere ind på,« siger HR-manager hos Novia, Anne Marie Hollender, til dr.dk.

Flere medier har skrevet, at arbejdsnedlæggelsen kunne bunde i en overarbejdspukkel hos de ansatte. I den forbindelse har 3F oplyst, at det handlede om enorme mængder overarbejde. Og desuden har de cirka 220 medarbejdere tilsyneladende ikke mulighed for at holde afspadsering. Tilsammen har de angiveligt opsparet overarbejde svarende til 22 mandeår, skriver dr.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Lørdag eftermiddag opfordrede Københavns Lufthavn alle de passagerer, der ventede på deres bagage, til at tage hjem uden deres kufferter.

»De bør desuden kontakte Novia for at få lavet en aftalt om, hvorvidt de skal hente deres bagage i lufthavnen, eller om den bringes ud til dem. Det er simpelthen for at minimere generne. Der er mange mennesker i bagageudleveringen, der står og venter,« sagde kommunikationsmedarbejder i Københavns Lufthavn Anne Munck Mikkelsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Salgsdirektøren i Star Tour, Stig Elling, kaldte Novias strejke for horribel og uforskammet.

»Det er en stor charterdag, og derfor synes jeg, det er utilgiveligt, at man tager børnefamilier, der enten skal af sted på en dejlig ferie eller netop er kommet hjem fra en, som gidsler. Det er uforsvarligt, og jeg vil gerne bruge ordet uforskammet. Det er horribelt,« sagde Stig Elling.

 

Dagens Gossip