Stripperskuespiller: Jeg er ikke en klog mand

Han har været stripper, han er blevet kåret som verdens mest sexede mand, og så er han en verdenskendt Hollywood-skuespiller.

Men Channing Tatum har aldrig følt, at han er en klog mand. Som barn kæmpede han med sygdommen ADHD, ligesom ordblindhed gjorde det svært for den populære skuespiller at klare sig godt i skolen.

Det skriver The New York Times Style Magazine.

- Jeg har aldrig set mig selv som en særlig klog person, og det er der flere grunde til. En af dem er, at det påvirkede mig meget ikke at have succes i skolen som barn, siger den 34-årige superstjerne.

Den manglende medgang i klasseværelserne hang også sammen med, at Tatum aldrig rigtig passede ind de steder, han blev placeret.

- Jeg blev sat i specialklasser med børn, der led af Downs syndrom og autisme. Der skulle jeg ikke være. Men jeg hørte heller ikke til i de almindelige klasser, så jeg følte mig aldrig rigtig hjemme i skolen. Jeg var bare anderledes, forklarer skuespilleren.

Og "Magic Mike"-stjernen er overbevist om, at det er muligt at hjælpe de børn, som ligesom ham har det svært, når det kommer til at sidde stille og læse bøger.

- Systemet er i stykker. Hvis vi er i stand til at strømline en virksomhed, der tjener milliarder af dollar, bør vi også være i stand til at hjælpe børn, der har det svært, mener Tatum.

Newspaq

 

Dagens Gossip