Studenter udskrevet efter altanulykke

En studenterfest hjemme hos en gymnasielærer i Silkeborg udviklede sig dramatisk, da altanen i villaen pludselig styrtede ned lørdag eftermiddag.

Der var ifølge politiet 26 studenter samlet på den høje altan, som faldt sammen i tre meters højde.

Efter faldulykken blev der tilkaldt adskillige ambulancer til villavejen, og fem unge studenter blev kørt på sygehusene i Viborg, Silkeborg og Herning, hvor personalet først troede, de havde fået knoglebrud.

Senere på lørdagen stod det dog klart, at ingen af de fem havde brækket noget, og ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Gert Høeg, er kun én af de tilskadekomne stadig indlagt lørdag aften.

Vagtchefen regner dog med, at den sidste student bliver udskrevet søndag.

Festen blev holdt hos en lærer på Rolf Krakes Vej, hvor altanen, der angiveligt er forholdsvis ny, styrtede ned kort før klokken 13.

- Skruerne, der fastgør altanen, er knækket rent over, fortæller vagtchefen natten til søndag.

Efter ulykken mødtes de nybagte studenter på skolen med deres lærer og forældre, og skolepsykologen var også til stede.

- Flere af dem er noget chokerede efter oplevelsen, så de skal have mulighed for at tale den igennem, forklarede vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Knud Lauridsen, tidligere lørdag.

Det er uvist, hvorfor altanen pludselig gav efter, men undersøgelser af omstændighederne vil gå i gang mandag, lyder det fra politiet.

- Der var, som jeg har fået det oplyst, tale om en forholdsvis ny altan.

- Brandinspektøren har været ude at kigge på den, men den skal formentlig også undersøges af en byggesagkyndig, før man kan sige noget om, hvad der gik galt, lød det fra Knud Lauridsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip