Suárez bider igen - her er beviset

Skrevet af Peter Mathiasen

25/06/2014
Efter de seneste kampe har Urguay- og Liverpool-angriberen Luis Suárez tiltrukket sig en del opmærksomhed. Han blev englændernes banemand, da han sendte dem ud af VM med to iskolde mål, men i dagens kamp mod Italien, fik han endnu en hovedrolle. Dog ikke af den gode slags. Læs også: Fodboldfan scorer kassen på Suarez-bid For Luis Suárez gav sig selv til en uheldig hovedrolle, da han satte tænderne i den italieneren Giorgio Chiellini i en nærkamp. Så snart Luis Suárez forstod, hvad han havde gjort, kastede han sig straks ned og tog sig til hovedet. Han forsøgte at få det til at ligne et tilfældigt og uheldigt sammenstød. Men TV-billederne viste noget andet Læs også: Ivanovic tilgiver Suarez for vanvids-bid Giorgio Chiellini og de andre italienere forsøgte at appellere til dommeren, men protesten blev afvist. Også selvom Chiellini forsøgte at vise dommeren et direkte bevis på sammenstødet - nemlig Suárez tandaftryk i hans skulder. Men Suárez lov til at blive på banen og kort efter scorede Diego Godín fra Urguay kampens eneste mål, der sendte Italien ud af dette års VM. Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning Det er nu tredje gang i karrieren, at Suárez bider en modstander. Første gang var, da han som spiller for Ajax Amsterdam bed Otman Bakkal fra PSV i skulderen, i den seneste sæson bed han Chelseas Branislav Ivanovi, han færdiggjorde sit tandsæts-hattrick i dagens kamp mod Italien. Nu venter der sig med stor sandsynlighed et efterspil, der kan koste Suárez en karrantæne i det betydningsfulde VM. Se beviset på Suárez' overfald hér:

Mest læste i dag

Efter de seneste kampe har Urguay- og Liverpool-angriberen Luis Suárez tiltrukket sig en del opmærksomhed.

Han blev englændernes banemand, da han sendte dem ud af VM med to iskolde mål, men i dagens kamp mod Italien, fik han endnu en hovedrolle. Dog ikke af den gode slags.

Læs også: Fodboldfan scorer kassen på Suarez-bid

For Luis Suárez gav sig selv til en uheldig hovedrolle, da han satte tænderne i den italieneren Giorgio Chiellini i en nærkamp. Så snart Luis Suárez forstod, hvad han havde gjort, kastede han sig straks ned og tog sig til hovedet. Han forsøgte at få det til at ligne et tilfældigt og uheldigt sammenstød. Men TV-billederne viste noget andet

Læs også: Ivanovic tilgiver Suarez for vanvids-bid

Giorgio Chiellini og de andre italienere forsøgte at appellere til dommeren, men protesten blev afvist.

Også selvom Chiellini forsøgte at vise dommeren et direkte bevis på sammenstødet - nemlig Suárez tandaftryk i hans skulder.

Men Suárez lov til at blive på banen og kort efter scorede Diego Godín fra Urguay kampens eneste mål, der sendte Italien ud af dette års VM.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Det er nu tredje gang i karrieren, at Suárez bider en modstander. Første gang var, da han som spiller for Ajax Amsterdam bed Otman Bakkal fra PSV i skulderen, i den seneste sæson bed han Chelseas Branislav Ivanovi, han færdiggjorde sit tandsæts-hattrick i dagens kamp mod Italien.

Nu venter der sig med stor sandsynlighed et efterspil, der kan koste Suárez en karrantæne i det betydningsfulde VM.

Se beviset på Suárez' overfald hér: