Suárez møder gamle fjender i Champions League-finalen

I Champions League-finalen i Berlin 6. juni står FC Barcelona-angriberen Luis Suárez ansigt til ansigt med to spillere, han har en broget fodboldhistorie med.

Onsdag aften skød Alvaro Morata Juventus til klubbens første Champions League-finale i 12 år med sin 1-1-scoring mod Real Madrid.

Kampen i den spanske hovedstad endte uafgjort, og dermed sikrede Juventus sig finalebilletten med en 3-2-sejr sammenlagt.

I finalen venter et Barcelona-hold i frygtindgydende form. Den catalonske storklub slog Bayern München ud med sammenlagt 5-3 sammenlagt i sin semifinale. Én af hovedpersonerne i de to opgør var Luis Suárez.

Den kontroversielle uruguayaner kan nu forberede sig på en finale, hvor han blandt andet skal op imod Juventus-forsvarerne Giorgio Chiellini og Patrice Evra.

De dueller vækker garanteret minder hos både hovedpersonerne og i fodboldmiljøet generelt.

Chiellini var manden, Suárez satte tænderne i under sidste års fodbold-VM i Brasilien. Episoden endte med, at Barcelona-spilleren blev suspenderet fra al fodbold i fire måneder. Debuten som Barcelona-spiller kom derfor først i oktober.

I perioden som Liverpool-spiller havnede uruguayaneren også i klammeri med Evra.

Under en kamp mod Manchester United på Anfield i 2011 skulle Suárez have kommet med racistiske ytringer mod den mørklødede franskmand. Det endte med otte kampes karantæne og en bøde for stjernen

Med til historien hører det også, at Suárez senere i samme sæson nægtede at give Evra hånden, da de to mødtes i en ligakamp på Old Trafford.

Så der er på alle måder lagt op til en spændende Champions League-finale i Berlin.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip