Suarez strålede i Premier League-comeback

Efter 162 dages pause fra Premier League-fodbold vendte Luis Suarez søndag tilbage til verdens hårdeste liga. Og det gjorde han med stil. Med to scoringer sendte han Liverpool tilbage på sejrskurs efter nederlag i de to seneste kampe med en 3-1-sejr ude over bundholdet Sunderland.  Kampen var Luis Suarez' første optræden siden det famøse bid i skulderen af Chelseas Branislav Ivanonic i foråret. En episode, der kostede uruguayaneren ti spilledages karantæne og en masse rygter om, at han var færdig i klubben.

Men trods rygter om et skifte til Arsenal eller Real Madrid blev Suarez på Anfield. I onsdags gjorde han comeback i Capitol One Cup mod Manchester United, og søndag viste han mod Sunderland, at målnæsen stadig er intakt.

Men det var ikke kun målfarlige Suarez, der strålede for Liverpool. Angrebsmakkeren Daniel Sturridge viste sig også fra sin bedste side med en scoring og to assists.

Først sendte den unge brite bolden i kassen med armen, inden han sendte to skarpe afleveringer ind i fødderne på Luis Suarez, der begge gange scorede sikkert. Det blev fejret ved at løfte op i trøjen og vise angriberens nyfødte søn Benjamin på undertrøjen.

Med sejren revancherede Liverpool sidste weekends overraskende 0-1-nederlag til Southampton. Samtidig kravler de helt op på andenpladsen - á point med Tottenham. Arsenal fører rækken med to point yderligere.

I bunden ser det omvendt sort ud for Sunderland. Sidste uges fyring af manager Paolo di Canio gav ikke den ønskede trods-reaktion, og dermed har klubben fortsat kun et enkelt point i bunden af rækken.

Daniel Agger måtte i øvrigt se hele kampen fra bænken. Danskeren er ikke helt i topform efter sine seneste skadesproblemer.

 

Dagens Gossip