Sulten kat redder familie fra brændende hus

Den otte-årige australske hankat Berkeley var så sulten natten til mandag, at han vækkede sin ejer Brian Young og miavede sin nød til ham.

Derfor stod Brian Young op for at klø den sultne kat lidt på ryggen, give ham noget af den dåsetun han havde stående i sit køleskab, og lukke ham ud.

Bagefter gik katteejeren tilbage i sin seng og nåede lige at døse hen, før han en time senere vågnede på grund af en susende lyd.

Det skriver CTV News.

Brian Young gik nedeunder, og opdagede, at køkkenet var i brand. Han fik vækket sin kone og to voksne sønner, og ringet til politi og brandvæsen, mens flammerne slikkende fortærede det meste af deres hjem.

- Men vi kom alle trygge ud, og katten har det godt, siger 64-årige Brian Young.

Katten Berkeley, en omstrejfende killing, der dukkede op hos familien for otte år siden og er kendt i nabolaget for at have seks tæer på hver pote, stak af efter branden. Men han er efterfølgende dukket op igen, og en nabo tager sig af ham, mens familien Young bor på et hotel.

- Han dukkede op og var sur, fordi hans hus var brændt ned og hans sædvanlige gemmesteder var væk, griner Brian Young.

- Men vi har fpet ham indlogeret hos en nabo, der også fodrer ham med tun, så nu er han glad igen, siger den midlertidigt hjemløse katteejer.

 

Dagens Gossip