Sulten kongeørn åd 2-årig chihuahua

Hun havde om eftermiddagen lukket hundene ud, men den ene af dem, ved navn Lilleman, kom ikke tilbage igen. Hun havde ledt indtil midnat, og var meget bekymret.

Endnu mærkeligere blev det, da nærboende jægere ikke kunne finde spor efter hunden nogen steder.

Morgenen efter begav Karolina Widing sig igen ud for at lede, men stoppede inden for sin egen grund, da hun ved den ene husmor opdagede en blodpøl. Hun troede at han var blevet skudt, fortæller hun ifølge svenske The Local.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Men der var ingen spor. Derfor var det hurtigt udelukket, at det var en ræv, der kunne have taget hunden Lilleman. Derfor valgte Karolina Widing at tale med flere afsine naboer, og det blev hurtigt klart, hvad der var sket.

Naboer havde nemlig set en større kongeørn i området, og flere gange over hendes have. Ikke nok med det, havde en nabo set en sådan ørn, flyve væk med det, som han troede var en kanin, men som højst sandsynligt har været Lilleman.

Fordi kongeørnen er fredet i det område, hvor Karolina bor, får hun nu 16.000 svenske kroner i erstatning fra staten, der dækker vildtskade. Det lyder måske voldsomt, at en større fugl kan spise en mindre hund, men kongeørnen har et vingefang på mellem 190- og 230 centimeter.

 

Dagens Gossip