Sundhedsfejring på Tradium

Champagnepropperne sprang ved bordene på Tradium i Randers i fredags, men anledningen var ikke kun, at skolen fejrede fire års fødselsdag. Medarbejderne kunne nemlig ved samme lejlighed ønske hinanden tillykke med, at Tradium som arbejdsplads officielt blev sundhedscertificeret af Dansk Firmaidrætsforbund.

Festlighederne udløste et besøg af Randers Kommunes borgmester, Claus Omann Jensen, som deltog i starten af aftenen for at markere sundhedsindsatsen på Tradium.

Foregangsbillede for de unge

- Det, at Tradium går foran med denne sundhedscertificering, er utrolig vigtigt, og det vil jeg som borgmester gerne bakke op om. Vi skal tage vores vaner omkring motion og kost alvorligt, og vi skal være forgangsbillede for de unge mennesker i kommunen. Det er et godt sted at starte, sagde borgmester Claus Omann Jensen, Randers Kommune.

Sundhedskonsulent Stine Dragsbæk fra Dansk Firmaidrætsforbund har fulgt Tradium gennem hele processen. Hun frygter ikke, at Tradium slipper sundheden, nu målet er nået.

- Sundhed er ikke kun motion og sund kost, men handler i høj grad også om trivsel. Tradium giver frem over plads til, at de enkelte medarbejdergrupper kan tilpasse aktiviteterne efter behov, som for eksempel walk and talk-møder, foredrag og line dance, sagde Stine Dragsbæk.

 

Dagens Gossip