Superliga-ekspert: FCK skal forstærke sig kraftigt

Holdet får dog store problemer i Europas fineste turnering, hvis ikke det bliver forstærket, mener han.

- Det er suverænt det bedste hold i Danmark, men siden sidst, de var med i Champions League, har de ikke længere en profil som en Grønkjær, og det skal de have for at gøre sig i den turnering, siger Erik Rasmussen.

- Hvis de vil gøre en god figur i Champions League, skal de specielt forstærke sig på midtbanen. Hvis man ser på danske forhold, er det selvfølgelig godt nok, men det er det ikke internationalt.

- Det er et must, at de skal have nogle spillere med international klasse og erfaring. Selv om det selvfølgelig er svært at sige, om de kan få de spillere, der kan gøre dem til et konkurrencedygtigt hold i Champions League.  - De skal have en decideret forstærkning i hver kæde. Begge midterpositionerne skal skiftes ud, og hvis man ser på en spiller som Pierre Bengtsson, har han gjort det godt gennem en periode, men han har måske ikke et internationalt format, som en Lars Jacobsen har. 

 - De skal også have en til god midterforsvarer. Santin har heller ikke international snit og kan ikke gøre

sig mod de bedste, siger den tidligere Superliga-træner, der ikke umiddelbart kan finde de mange forstærkninger til de danske mestre i den hjemlige liga.

-  En Okore er nok den eneste fra Superligaen, der internationalt ville kunne klare sig og forstærke FCK. Han har hurtigheden og fysikken til det, når de skal spille de store kampe. Det vil være godt for FCK at have en midterforsvarer, der er hurtigere end Kris Stadsgaard og Ragnar Sigurdsson.

Samtidig er Erik Rasmussen på FCKs vegne bekymret for, om Champions League-kampagnen bliver svækket af et salg af topscorer Andreas Cornelius, som flere klubber viser stor interesse for.

-  Hvis jeg var opkøber for nogle af de større klubber, ville jeg gå all in på Cornelius. Og det kan blive svært, selv for FCK, at sige nej til en 80-100 millioner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip