Supermodel i undertøj: Overrasker sig selv

Hun er en af verdens smukkeste kvinder og har spankuleret ned ad alle de store catwalks, siden hun var blot 15 år gammel.

Alligevel havde Naomi Campbell aldrig troet, at hun efter at have rundet de 40 år, stadig kunne bruges til de mere letpåklædte opgaver i modebranchen.

- Jeg havde aldrig, aldrig troet, at jeg ville være undertøjsmodel i en alder af 44 år, siger Naomi Campbell til Grazia Magazine.

Den rutinerede supermodel lægger nemlig ansigt og krop til en kampagne for det ekstravagante undertøjsmærke Agent Provocateur.

Men selvom den langlemmede brite er så smuk, som vi andre kun kan drømme om, har hun aldrig rigtig brudt sig om at vise sin krop frem på den måde.

- Da jeg var yngre og jeg skød undertøjsbilleder, følte jeg mig aldrig helt komfortabel. Jeg var akavet og genert over at vise min krop på den måde, fortæller hun.

Men efterhånden som Naomi Campbell er blevet ældre, har hun fået det bedre med sig selv.

- Det har taget mig helt til den alder, jeg har nu, at føle mig tilpas i den situation. Faktisk tror jeg, at det her er første gang, jeg rigtig føler mig komfortabel med det, siger supermodellen.

Se billederne af 44-årige Naomi Campbell i undertøj her: http://www.graziadaily.co.uk/2014/12/naomi-campbell-is-the-new-face-of-a...

Naomi Campbell havde sin storhedstid på den lange catwalk tilbage i 90'erne. Her optrådte hun blandet andet tit sammen med den danske skønhed Helena Christensen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip