Superstjerne sender check til dedikeret fan

Skrevet af admin

14/01/2015
I december overraskede Taylor Swift mange af sine fans ved at give dem personlige julegaver.Men selv om julen er overstået, er den populære sangerinde ikke stoppet med at lege julemand. Nu har hun nemlig givet en af sine største fans en check på 1989 dollar (omkring 12.500 danske kroner), så hun kan betale noget af sin studiegæld.Det skriver People.com.Og den dedikerede fan, som hedder Rebekah Bortnicker, blev ovenud lykkelig for den generøse gave.- Jeg ved godt, at jeg har sagt det mange gange før, men tak! Fra bunden af mit hjerte, tak. Jeg havde aldrig troet, at det her ville ske for mig, skriver Bortnicker således på sin blog på det sociale medie Tumblr.Grunden til, at den 25-årige superstjerne sendte netop 1989 dollar til Bortnicker, er, at hendes nye album ligeledes hedder "1989". Og den dedikerede fan kan ikke vente med at takke sit store idol i virkeligheden.- Jeg glæder mig så meget til at se dig på din turné, så jeg kan takke dig 1989 gange mere, skriver hun.Se videoen af Bortnicker, der får sin gave fra Taylor Swift her: https://www.youtube.com/watch?v=ZefJl3rpTTANewspaq

Dagens topnyheder

I december overraskede Taylor Swift mange af sine fans ved at give dem personlige julegaver.

Men selv om julen er overstået, er den populære sangerinde ikke stoppet med at lege julemand. Nu har hun nemlig givet en af sine største fans en check på 1989 dollar (omkring 12.500 danske kroner), så hun kan betale noget af sin studiegæld.

Det skriver People.com.

Og den dedikerede fan, som hedder Rebekah Bortnicker, blev ovenud lykkelig for den generøse gave.

- Jeg ved godt, at jeg har sagt det mange gange før, men tak! Fra bunden af mit hjerte, tak. Jeg havde aldrig troet, at det her ville ske for mig, skriver Bortnicker således på sin blog på det sociale medie Tumblr.

Grunden til, at den 25-årige superstjerne sendte netop 1989 dollar til Bortnicker, er, at hendes nye album ligeledes hedder "1989". Og den dedikerede fan kan ikke vente med at takke sit store idol i virkeligheden.

- Jeg glæder mig så meget til at se dig på din turné, så jeg kan takke dig 1989 gange mere, skriver hun.

Se videoen af Bortnicker, der får sin gave fra Taylor Swift her: https://www.youtube.com/watch?v=ZefJl3rpTTA

Newspaq