Superstjerne tager fusen på medierne: Historie om afskårne ribben i glas var løgn

Det er efterhånden ikke sjældent, at medierne hopper på en god historie, som er blevet plantet lige for næsen af dem.

Nu kan den mexikanske superstjerne Thalia skrive sig på listen over folk, der har formået at plante en historie i medierne.

Forleden tog historien om, at sang- og musikstjernen havde fået fjernet sine nederste ribben for at opnå den perfekte figur, runder på nettet, efter at hun fortalte historien til et filippinsk talkshow.

Der havde gennem lang tid været rygter om, at den 42-årige mexikanske stjerne havde fået lavet en skønhedsoperation i den retning, og i forbindelse med talkshowet uploadede hun så et billede af sig selv på Instagram. På billedet er hun fotograferet sammen med et glas med et par ‘afskårne ribben’, med teksten “her er beviset. Jeg elsker mine berømte ribben, jeg har beholdt dem hos mig selv i alle disse år.

Kort efter uploadede Thalia endnu et billede, med teksten “Tror I, jeg fik mine ribben fjernet? Ja, nej?"

Billederne startede en hel storm blandt hendes fans - med en blanding af forundring og bekymring. Og inden længe kastede medierne sig over den selvsamme storm - her på Dagens.dk var vi ingen undtagelse.

Men nu viser det sig altså, at det blev Thalia, der fik det sidste grin - og en lækker aftensmad til at smøre det med. For ribbenene på billederne var altså slet ikke hendes egne - de var fra et dyr.

“Til alle mine filippinske venner, Tadaaaa!!! Her er mine berømte ribben, vil I smage?” skrev Thalia senere på sine Instagram-profil, hvor hun vedlagde en skadefro video.

Se afsløringen her:

 

Dagens Gossip