Suveræn dansk optakt: Micki Nielsen vandt i London

25/05/2013 23:09

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Noget tyder på, at det kan gå hen og blive en succesrig dansk bokseaften i London. I den allerførste kamp ved det enorme stævne var Micki Nielsen ganske suveræn, da han mødte englænderen Paul Morris.

Han havde mere erfaring end Micki Nielsen, men et var ikke til at se oppe i ringen. Fra start til slut dominerede Patrcik Nielsens lillebror kampen. Han tog sig af midten af ringen og med skiftevis tunge slag mod kroppen og hårde stød formåede Micki Nielsen således at tage sejren. I fjerde og sidste omgang stoppede dommeren til sidste kampen, selvom det ret beset ikke var nødvendigt. Men det ser jo godt ud på Micki Nielsens rekordliste med en tekniks knockout, og det betyder noget på den lange bane.

- Det vare fedt. Han kunne tage imod lidt, men han var ikke den værste, lyder det fra Micki Nielsen efter sejren.

- Han tager imod mange slag og til sidste valgte dommeren så, at det var nok, siger Nielsen.

Det var slet ikke planen, at Micki Nielsen skulle have bokset i London, men for få dage siden kom der et afbud, og så måtte danskeren flyve til London i sidste øjeblik. Det gjorde dog i følge Micki Nielsen selv ikke det store for han er allerede i fin form, da han i juni skal i kamp i Danmark.

- Jeg var godt forberedt, det eneste problem var at komme ned i vægt. Jeg har måtte sidde lidt i saunaen og sultet mig selv lidt, siger Micki Nielsen, der skal i kamp igen i Århus i næste måned.

Stævnet i O2 Arena var i øvrigt forsinket, fordi det obligatoriske lægehold var fanget i den tætte trafik i Englands hovedstad, og uden dem måtte arrangementet altså ikke gå i gang. Det kom det til sidst og det med en god dansk start.