Suveræne Bayern er tyske mestre

06/04/2013 19:50

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Bayern München er tyske mestre!

Bayern München har været fuldstændig suveræne i Bundesligaen i denne sæson, hvor de nu har vundet 24 ud af 27 kampe og kun tabt en enkelt. På første spilledag tog de førstepladsen med en sejr på 3-0 over Greuther Fürth, og siden har de ikke set sig tilbage. Med 20 point ned til Dortmund på andenpladsen inden dagens kamp, kunne Bayern sikre sig mesterskabet med en sejr.

Allerede efter ti minutter var Bayern tæt på, da Xherdan Shaqiri sendte et skud på stolpen, og en endnu større chance fik Bayern efter 25 minutter, hvor Thomas Müller blev væltet omkuld i feltet. Dommer Florian Meyer pegede på pletten, og så kunne David Alaba sende mesterskabet til Bayern. Østrigeren kunne dog ikke stå for presset, og sendte bolden forbi mål via stolpen.

Forløsningen for Bayern kom efter pausen, hvor Bastian Schweinsteiger bragte udeholdet foran med en lækker scoring med hælen på et indlæg fra Philip Lahm.

Bayern trak sig efter målet en anelse tilbage på banen og overlod spillet mere til Frankfurt, der i et par tilfælde var tæt på en udligning.

Bayern holdt dog stand og så gjorde det ingen forskel at et reservespækket Dortmund-hold også vandt med 4-2 hjemme over bundholdet Augsburg, da Bayern med seks runder igen og et forspring på 20 point ikke kan hentes.

Dermed har Bayern sikret sig sæsonens første titel. De er stadig med i den tyske pokalturnering og Champions League, og Jupp Heynckes har dermed muligheden for at sikre The Triple inden han overlader roret til Pep Guardiola.