Suveræne Sønderjyske fortsætter sejrsstime

05/10/2013 00:42

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Det var en af de tacklinger, der gav mindelser om dengang i maj, da Montreal Canadiens’ Lars Eller blev tacklet af Ottawa Senators-backen Eric Gryba i den første playoff-kamp.

I en død vinkel i midtzonen ramte Sønderjyskes Jason Walters i anden periode den 20-årige uforberedte Rødovre-back Sebastian Bergholt og slog ham groggy. Heldigvis slap han billigere end Lars Eller.

Jason Walters blev korrekt idømt matchstraf og kan se frem til minimum én spilledags karantæne.

Tacklingen virkede ekstra tåbelig, da Sønderjyske på det tidspunkt førte 6-2, og Jason Walters havde scoret til 5-2 kort forinden.

I mere end en halv time var der kun scoret to mål (1-1), men så skete der dét, de fleste har oplevet, når de står og ryster en ketchupflaske.

Først sker der ikke en dyt. Men så vælter det hele ud på én gang. Med seks mål på fire minutter og 41 sekunder. De fem til Sønderjyske.

Sidste sæsons The Double-vindere har været suveræne i sæsonstarten og tæt på en klasse bedre end de næstbedste. Fortsætter det sådan, ligner ligaen en walk-in-the-park for sønderjyderne.

Med 8-5-sejren nåede favoritterne op på 29-13 i fem kampe, så der sker noget, når Kim Lykkeskov og de importerede stjerner er på isen.

- Vi tager nogle blundere og lukker for mange mål ind, siger Sønderjyskes sportschef, Søren Stockfisch.

- Det er en klar sejr, men på papiret ser kampen ud til at være mere lige, end den var. Vi kontrollerede alle tre perioder.

Bundkampen mellem Esbjerg Energy og Rungsted Ishockey gav klar vestjysk sejr på 7-3, og dermed hentede vestjyderne sæsonens første point.

Efter tre års pause er Rungsted tilbage i ligaen, men det har været et tungt comeback med en score på 8-24 efter de første fem kampe.

Herlev Eagles var uden den tidligere landsholdsback Nicklas Hansen i Odense (Bulldogs vandt 2-0).

Han fik en karantæne på to spilledage mod Herning Blue Fox og er således heller ikke med i den næste kamp på tirsdag i Hørsholm.

Så ved Nicklas Hansen det til en anden gang, at han ikke skal skøjte ind i en dommer. Uanset om det er for at påkalde sig dommerens opmærksomhed.