Svensk betjent undersøges efter fatalt skud

29/05/2013 15:13

BNB

Nyheder
Drabet udløste de følgende dage voldsom uro i Husby, der senere bredte sig til andre forstæder og byer og stadig giver anledning til sporadiske ildspåsættelser. Betjenten fik umiddelbart efter episoden beskikket en advokat, og ifølge ham har hans klient »handlet efter bogen«. Den dræbte gik forinden rundt i kvarteret med en lang machetekniv og gik senere tilbage til lejligheden, hvor han truede en kvinde. Da den 69-årige nægtede at overgive sig efter at være søgt pacificeret, skød politiet. Politiafdelingen for interne undersøgelser skal nu udrede hændelsesforløbet.

Mest læste i dag

Drabet udløste de følgende dage voldsom uro i Husby, der senere bredte sig til andre forstæder og byer og stadig giver anledning til sporadiske ildspåsættelser.

Betjenten fik umiddelbart efter episoden beskikket en advokat, og ifølge ham har hans klient »handlet efter bogen«. Den dræbte gik forinden rundt i kvarteret med en lang machetekniv og gik senere tilbage til lejligheden, hvor han truede en kvinde. Da den 69-årige nægtede at overgive sig efter at være søgt pacificeret, skød politiet. Politiafdelingen for interne undersøgelser skal nu udrede hændelsesforløbet.