Svensk politi: Forsvundet dansker kan stadig være i live

Manden blev meldt savnet lørdag, og siden har politiet i det centrale Sverige ledt efter den ældre mand.

»Håbet er at finde manden så hurtigt som muligt. Vurderingen er, at der fortsat er chancer for at finde manden i live,« skriver politiet på sin hjemmeside,

Det var den forsvundne mands kone, som lørdag slog alarm til politiet. Parret havde overnattet i deres bil, da den gik i stykker i området Härjedalen. Da konen vågnede om morgenen, var hendes mand væk.

Siden har politiet ledt i området med hunde og helikopter. Et stort antal frivillige leder også efter den forsvundne dansker, ifølge politiet er cirka 60 personer fra gruppen Missing People og ti hjemmeværnsfolk involveret i efterforskningen.

Politiet gjorde det tidligere søndag klart, at det nu koncentrerer nu indsatsen om et specifikt område vest for byen Sveg mod Överberg, hvor der ligger et vandværk. Det sker på baggrund af en række tip fra indbyggere i Sveg, der har set en person, der passer på beskrivelsen af manden.

Han beskrives som 190 centimeter høj og kraftigt bygget. Han bar en grå og lilla stribet T-shirt, blå bukser og sorte træsko, da han forsvandt. Træskoene er med hælkappe, og manden var formentlig også iført en brun eller grøn cardigan med knapper.

Politiet i Jämtland har tidligere udtalt, at de ikke mener, at der ligger en forbrydelse bag danskerens forsvinden.

 

Dagens Gossip