Svensk tekniker skal stikke løs i Tingbjerg

Den svenske fodboldspiller Tobias Grahn har efter fire års fravær sagt ja tak til et gensyn med dansk fodbold - men det bliver i den næstbedste række.

1. divisionsklubben Brønshøj har skrevet en kontrakt for resten af sæsonen med den svenske offensivspiller, der senest har spillet for Örebro i den bedste svenske række, Allsvenskan.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at få ham til klubben. Tobias er en fantastisk god spiller, så det bliver virkelig spændende at se ham i NordicBet Ligaen, siger Brønshøjs sportschef, Thomas Ibsen, til klubbens hjemmeside.

Tobias Grahn er 33 år og har spillet fire landskampe for det svenske landshold. Desuden har han blandt andet spillet i tyske Hertha Berlin og spanske Gimnastic samt i Superligaen for Lyngby, Randers, AGF og OB.

Brønshøj, der for nylig også hentede OB's tidligere sportschef Poul Hansen til klubben som hjælpetræner, er i øjeblikket med helt fremme i kampen om at rykke op i Superligaen til næste sæson.

Lige nu er klubben nummer tre i 1. division, men holdet er a point med Vejle Boldklub Kolding, som har 32 point efter 19 kampe. FC Vestsjælland fører rækken med 34 point. De to bedste hold rykker op.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip