Svensker er kandidat til ny Wozniacki-træner

- Jeg håber det. Högstedt er en fremragende træner. I de tre år, han har samarbejdet med Sharapova, har han ført hende tilbage til verdenstoppen, siger den tidligere Davis Cup-spiller Peter Bastiansen og tilføjer:

- Jeg ved, at Caroline har stor respekt for Högstedt. Han har ved flere lejligheder givet hende gode råd, så de kender hinanden rigtig godt.

Men Högstedts stil minder meget om Thomas Johanssons (Caroline Wozniackis ekstræner, red.). Han fik sidste år kun ganske få måneder sammen med Caroline. Spørgsmålet er derfor, om hun én gang til tør satse svensk.

49-årige Thomas Högstedt har på tennisspillernes ATP- og WTA Tour tidligere samarbejdet med spillere som Li Na og Tommy Haas.

- Hans erfaringsgrundlag er derfor stort, siger Peter Bastiansen og tilføjer:

- Carolines far (Piotr, red.) har netop meddelt, at han efter denne sæson ikke længere vil være hendes træner. Nu må vi se, om han gør alvor af sin 'trussel'. Det er jo ikke første gang, at han har annonceret et stop. Men skal Högstedt ind over Caroline, nytter det ikke, at Piotr fortsat vil blande sig. Skal Caroline udvikle sit spil, kræves stor tålmodighed. Og det er Piotr jo ikke ligefrem kendt for at have.

På sin hjemmeside siger Maria Sharapova tak til Thomas Högstedt for et godt samarbejde.

- Jeg er taknemmelig for det arbejde, han har gjort for mig og ønsker ham al mulig held og lykke fremover. Men desværre har han i den nærmeste fremtid ikke mulighed for at rejse med mig. Derfor er vi enige om at gå hver vores vej nu. Jeg forventer indenfor få dage at kunne meddele navnet på min nye træner, skriver Maria Sharapova.

Caroline Wozniackis danske rådgiver Mikkel Nissen er fåmælt omkring den danske topspillers trænersituation.

- Jeg ved, at Caroline taler med nogle emner. Men der er intet konkret endnu. Og hvad angår eventuel ansættelse af Thomas Högstedt har jeg ingen kommentarer, siger Mikkel Nissen.

 

Dagens Gossip