Svin åd landmand

Den 70-årige Terry Vance Garner er blevet ædt af sine grise.

Det er ikke klart, hvad der egentlig skete med landmanden, der kom af dage i svinestien på sin farm i Cooc-amtet i delstaten Oregon.

I sidste uge gik han ud for at fodre svin. Han vendte ikke tilbage.

Nu er myndighederne gået i gang med at undersøge omstændighederne nærmere. Der er fundet rester af Garner i grisestien.

Nogle af hans grise er store. De vejer over 300 kilo, og i hvert fald et af de store svin har tidligere været sur på Garner og har bidt ham.

- Hr. Garner blev ikke set i flere timer. Så gik et familiemedlem ud for at lede efter ham, og i svinestien lå Garners forlorne tænder på jorden, hedder det i en erklæring fra den lokale anklagemyndigheds kontor.

- Yderligere undersøgelser afslørede, at Garners krop var spredt i adskillige dele. En stor del af kroppen var spist af grisene, siger distriktsanklager Paul Frasier.

Politiets efterforskere arbejder med flere teorier om, hvordan han døde.

Den ene teori siger, at han kan have fået et slagtilfælde, mens han fodrede grisene.

Eller der kan være sket noget andet pludseligt med hans helbred, som kan have bragt ham i en situation, hvor grisene kunne æde ham.

- En anden mulighed er, at på grund af hr. Garners alder og helbred kan en eller flere grise have væltet ham, hvorpå de så har dræbt ham og ædt ham, siger efterforskerne.

Patologer har undersøgt de få rester, der var tilbage af Garner, men undersøgelserne har ikke bidraget med en nærmere opklaring.

Distriktsanklager Frasier siger til lokalavisen Register Guard, at hele sagen er så sælsom og mærkværdig, at myndighederne må være åbne for alle muligheder.

 

Dagens Gossip