Svindler dømt: Fuppede penge fra 25 hesteglade piger

Dommen er faldet ved retten i Næstved, hvor den 27-årige mand er blevet idømt seks måneders fængsel for bedrageri.

Manden havde i 2011 oprettet en del salgsannoncer på hestegalleri.dk og guloggratis.dk om hestesadler og andet rideudstyr.

En lang række intetanende købere overførte derfor penge til den 27-årige og ventede på, at han sendte hestesadlerne. Men intet skete. Og så snart pengene var overført, var det pludselig svært at komme i kontakt med den 27-årige.

Under sagen afgav ikke mindre end 25 hesteinteresserede piger forklaring og kom stort set med enslydende forklaringer om, at de hverken havde modtaget sadel eller penge retur.

Som regel var telefonnummeret lukket ned, så køberne ikke længere kunne komme i kontakt med den 27-årige. Når pigerne anmeldte hans annonce, oprettede han en ny annonce med et nyt navn og telefonnummer.

Pigerne fortalte desuden i retten, at de troede, at de handlede med en pige, da han altid brugte falske pigenavne, så man ikke fattede mistanke om svindlen.

Ingen af pigerne havde dog inden pengeoverførslen undersøgt, om det navn, de fik oplyst af manden, også stemte overens med ejeren af kontoen.

Den 27-årige forklarede, at han skam havde haft sadlerne, og at han også havde afleveret dem til en række købere, men at han som følge af sygdom mistede overblikket over alle dem, der havde overført penge til ham.

Den forklaring troede retten i Næsved dog ikke på og idømte ham seks måneders ubetinget fængsel. Han blev endvidere dømt til at betale penge tilbage til alle pigerne.

Den 27-årige mand ankede på stedet dommen.

 

Dagens Gossip