Swansea er Englands pasningskonger

Ifølge ligaens egen hjemmeside premierleague.com er Swansea det hold i Premier League med flest pasninger og ikke mindst det hold med flest vellykkede pasninger i procenter.

Swansea ligger nummer et på pasnings-listen med 2860 afleveringer i sæsonens første fem kampe, og heraf har 87,31 procent ramt en medspiller. 

Det er et klart udtryk for, at Swansea er i meget boldbesiddelse i kampene, og spillerne samtidig er dygtige i det opbyggende spil med at være præcise i afleveringerne.

På de efterfølgende pladser efter Swansea finder man mere forventet tophold som Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham, mens Manchester United ikke er i Top 5.

Swansea viste blandt andet i Europa League-kampen ude mod Valencia, at de kan spille "spansk", da de besejrede La Liga-holdet med 3-0.

I Premier League har Laudrups mandskab fået en blandet start med to sejre, en uafgjort og to nederlag og en aktuel niendeplads.

Onsdag aften kom Swansea helt ned på jorden igen med et 0-3 nederlag til Birmingham i Liga Cup'en. En turnering som Swansea ellers vandt i sidste sæson.

Herunder pasningsstatistikken for de første fem runder på Top 5 i Premier League.

1. Swansea - 2860 pasninger - præcisionsprocent 87,312. Manchester City - 2674 pasninger - præcisionsprocent 85,943. Arsenal - 2654 pasninger - præcisionsprocent 85,724. Chelsea - 2771 pasninger - præcisionsprocent 85,65. Tottenham - 2639 pasninger - præcisionsprocent 84,62

 

Dagens Gossip