Swansea-formand afviser, at Laudrup var tæt på exit

Swanseas formand Huw Jenkins holder fast i, at han har et fint forhold til Michael Laudrup på trods af balladen om klubbens indkøbspolitik.

- Mit forhold til Michael Laudrup har altid været virkelig godt. Det har der aldrig været tvivl om, siger Jenkins til Sky Sports.

Uenigheden mellem de to parter har handlet om, hvor mange penge klubben vil bruge på nye spillere, og at klubben mener, at Michael Laudrups agent Bayram Tutumlu har blandet sig i klubbens handler. Det førte angiveligt til flere krisemøder mellem Swansea og Tutumlu, der for en måned siden truede med, at Laudrup ville forlade klubben.

Det har dog aldrig været på tale, fortæller Jenkins.

- Vi var ikke tæt på at miste ham, så vidt jeg ved, siger han.

Huw Jenkins fortæller, at han er skuffet over den måde Tutumlu har ageret på, men mener, at balladen er blevet gjort større, end den var.

- Jeg er ikke venner med agenter som sådan, men de er en del af fodbold, og vi gør vores bedste til at arbejde sammen med dem på den bedste måde. Meget af det (balladen med Tutumlu, red.) blev blæst ud af proportioner, siger han og afviser, at han vil ændre klubbens indkøbsstrategi. 

- Vi kører vores fodboldklub på en bestemt måde, og ligegyldigt om det er Michael Laudrup, hans agent eller en anden manager og hans agent, vil vi fortsætte med at køre klubben, som vi synes. Det er sådan, vi har gjort det i de sidste 10 år, siger han.

 

 

Dagens Gossip