Swansea sætter prisskilt på Laudrups røverkøb

Sidste år kom Laudrup med den formodning, at Michu nok ville ligge i et prisleje omkring de 30 millioner pund - ca. 265 millioner kroner - og det estimat på den nybagte spanske landsholdsspiller bakker Jenkins op om:

- Vi har set med Tottenham og Gareth Bale, at alle spillere har en pris. Vi er ikke i samme kategori som Tottenham, men de solgte en topspiller, siger Jenkins til Daily Mail, inden han giver Laudrup ret i prisvurderingen:

- Jeg vil mene, at Michael havde ret i sin værdisætning af Michu, hvis du kigger på det nuværende marked, men denne indkaldelse (til det spanske landshold, red.) forstærker det. Vi ved, at vi har en meget talentfuld spiller, og vi vil selvfølgelig gerne beholde ham.

Michu forlængede i januar sin kontrakt med Swansea frem til 2016, og hvis nogen klubber har tænkt sig at smide de 265 millioner kroner for ham, kan Laudrup bryste sig af at have skaffet noget af en avance til sin arbejdsgiver. Den danske managers klub måtte nemlig blot punge ud med små 20 millioner kroner, da han hentede Michu til fra Rayo Valllecano.

 

Dagens Gossip