Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg forbyder e-cigaretter

E-cigaretten breder sig – flere og flere bruger den enten som rygestop eller som erstatning for cigaretter.

Men patienter på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg kan godt lægge e-cigaretten fra sig, for i fremtiden må de gå udenfor, hvis de vil tænde e-cigaretten, skriver JydskeVestkysten.

Patientforeningen kalder det kommende forbud for uværdigt og respektløst.

Billund Airport og DSB har også indført forbud. Kræftens Bekæmpelse efterlyser undersøgelser af sundhedsfaren ved de dampende e-cigaretter.

Sydvestjysk Sygehus forsvarer sig med, at forbuddet kommer på grund af signalværdien:

- Vi er et røgfrit hus, og så ser det dumt ud, at man render rundt med e-cigaretter, siger kommunikationschef Charlotte Banker.

Fakta:

En elektronisk cigaret, også kaldet e-cigaret, er et elektronisk apparat, der simulerer tobaksrygning. Væsker til cigaretten fås både med og uden nikotin. En e-cigaret er ikke farlige for omgivelserne, sådan som almindelig cigaretrygning er. En e-cigaret indeholder kun f.eks. nikotin og skader derfor ikke, da alle tilsætningsstoffer og tjære, som der er i almindelige cigaretter, er taget ud af væskerne til e-cigaretter.

Hvad mener du, skal det også forbydes at ryge på de ufarlige e-cigaretter eller er det endnu en hetz mod rygerne? Skriv din kommentar nedenunder......

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip