Sygdom tvinger departementschef til at stoppe

»Mit hjerte brænder for kulturen, og jeg har følt det som et stort privilegium at få lov til at arbejde i Kulturministeriet i 13 år. Jeg har nydt at arbejde sammen med dygtige og engagerede mennesker i departementet, styrelser, institutioner og organisationer,« siger Karoline Prien Kjeldsen.

Kulturminister Marianne Jelved (R) betegner afskeden med departementschefen som et stort tab for ministeriet.

»Karolines måde at lede Kulturministeriet på har været helt særlig, og hendes ånd gennemsyrer hele ministeriet. Hun har gennem årene som departementschef skabt rammerne for et departement fyldt med dybt professionelle, engagerede og åbne medarbejdere,« siger Jelved, der har fuld forståelse for beslutningen om at træde tilbage.

»Samarbejdet med Karoline har for mig været inspirerende og en personlig oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden, og det gør mig ondt, at hun er ramt af en alvorlig sygdom. Selv om jeg er ked af at skulle undvære Karoline som min nærmeste medarbejder i ministeriet, forstår jeg til fulde hendes beslutning, og jeg håber virkelig, at Karoline kommer igennem det,« siger kulturministeren.

Kulturministeriet vil nu slå stillingen som departementschef op.

 

Dagens Gossip