Sygdom tvinger svensk stjerne af tronen

Den svenske popprinsesse Lykke Li har fået triste nyheder. Nyheder, som nok er lige så triste for hendes fans rundt om i verden.

På grund af sit helbred må hun aflyse alle sine koncerter med festivalen Laneway, som turnéer i USA, New Zealand, Australien og Singapore i løbet af vinteren. Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

- Det har været længe under opsejling, men desværre har turnélivet indhentet mig, og jeg er blevet anbefalet at tage en pause. Jeg er fortvivlet, men jeg ved, at jeg kommer tilbage, siger hun i en udtalelse ifølge avisen.

Også på sin Instagram-profil har den verdenskendte sangerinde skrevet en beklagende besked til de mange fans.

- Nogle gange fortsætter vi bare med at køre på og presse os selv, men kroppen vil ikke lytte. Jeg gav alt, jeg havde; min krop, mit hjerte, min sjæl. Efter syv års turnéliv skriger/beder mit helbred mig om at hele mig selv og tage det roligt, skriver hun.

- Tak, fordi I har lyttet til mit blødende hjerte og set mig danse i mørket de seneste par år. Jeg elsker jer. Jeg kommer tilbage stærkere. Men nu mine elskede må jeg hvile. Man kan ikke altid vinde. Pas på jer selv, slutter hun.

Ariel Pink, Dan Deacon og Iceage erstatter Lykke Li på festivalturnéen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip