Sygehusdirektør stopper i Vendsyssel

Efter 36 år i Region Nordjylland går hun på pension.

Med sin alder på 65 har hun haft en lang karriere bag sig i Region Nordjylland, og har med stor succes stået i spidsen for flere sammenlægninger af sygehuse i regionen.

Først stod hun bag sammenlægningen af sygehusene i Frederikshavn, der senere blev lagt sammen med sygehusene i Hjørring og Brønderslev, som i 2003 blev smeltet sammen til Sygehus Vendsyssel.

Til september siger Ingeborg Thusgaard farvel til et topmoderne sygehus. I 2011 og 2012 blev Sygehus Vendsyssel nemlig kåret til Danmarks bedste mindre hospital af den uafhængige nyhedsavis Dagens Medicin.

Men det var kun ét enkelt skulderklap af flere, fortæller regionsdirektør Per Christiansen.

Han fortæller også, at Ingeborg Thusgaard har fået udviklet Sygehus Vendsyssel til et topprofessionelt regions sygehus, som både har stor tilfredshed blandt patienterne, men også får gode karakterer for patientbehandlingen.

Regionsdirektøren mener også, at det ikke bliver nogen nem opgave, at finde en sygehusdirektør af samme kvalitet som Ingeborg Thusgaard, men at det er vigtigt, at sygehuset fortsætter den gode udvikling.

- Det har været vigtigt for mig at finde den rette timing til at forlade direktørposten, og den har jeg vurderet er nu. Vi har netop udpeget de nye klinikledelser, som skal tegne udviklingen af et sygehus, som sætter sammenhængende patientforløb i højsædet, siger sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard.

 

Dagens Gossip