Sygeplejerske sprøjter kaffe i patient

Man skal holde tungen lige i munden, når man skal lægge en patient i drop. I hvert fald tyder noget på, at det brasilianske sundhedssystem, stiller deres sygeplejersker for nogle enorme udfordringer

En brasiliansk sygeplejestuderende er nemlig blevet sigtet for uagtsomt manddrab, efter hun angiveligt injicerede en patient med kaffe i stedet for blod, hvilket resulterede i, at den 80-årige patient døde få timer efter. Det skriver Huffington Post

Rejane Moreira Telles, 23, havde kun arbejdet på en klinik Rio de Janeiro i tre dage, da 'uheldet' skete. Ifølge netavisen siger hun, at enhver kan blive forvirret.

Og noget tyder da på, at koncentrationen ikke var i top, da hun forvekslede en pose blod med en pose med en blanding af mælk og kaffe.

Til hendes forsvar skal det nævnes, at der ikke havde været nogen på klinikken, som havde været så venlige lige at lære hende op i, hvordan man lægger en patient i drop.

Rio de Janeiro er nok bare ikke stedet, hvor patienter kan være hel trygge - det er nemlig ikke engang mere end et år siden, at en anden sygeplejerske i samme by, 'kom til' at lægge en patient i et drop med suppe.

 

Dagens Gossip