Syrien vil »i princippet« deltage i fredskonference

26/05/2013 16:54

BNB

Nyheder
Det siger den syriske udenrigsminister. »Syrien vil, i princippet, deltager i den internationale konference,« siger udenrigsminister Walid al-Moualem efter et møde med sin irakiske kollega i Bagdad. »Vi tror, at mødet vil være en god mulighed for at løse den syriske krise,« siger udenrigsministeren. Han fastslår dog, at ingen udenlandske regeringen kan diktere, hvordan »krisen« i Syrien, der ifølge FN har kostet mindst 80.000 personer livet i løbet af de seneste to år, skal løses. »Ingen magt på Jorden kan afgøre Syriens fremtid. Kun det syriske folk har den ret,« siger Walid al-Moualem. Syriske oppositionsledere ventes ligeledes at deltage i fredskonferencen, der afholdes i Geneve. BNB/Reuters

Mest læste i dag

Det siger den syriske udenrigsminister.

»Syrien vil, i princippet, deltager i den internationale konference,« siger udenrigsminister Walid al-Moualem efter et møde med sin irakiske kollega i Bagdad.

»Vi tror, at mødet vil være en god mulighed for at løse den syriske krise,« siger udenrigsministeren.

Han fastslår dog, at ingen udenlandske regeringen kan diktere, hvordan »krisen« i Syrien, der ifølge FN har kostet mindst 80.000 personer livet i løbet af de seneste to år, skal løses.

»Ingen magt på Jorden kan afgøre Syriens fremtid. Kun det syriske folk har den ret,« siger Walid al-Moualem.

Syriske oppositionsledere ventes ligeledes at deltage i fredskonferencen, der afholdes i Geneve.

BNB/Reuters