Syriske styrker indtager vigtigt område

25/05/2013 16:56

BNB

Nyheder
»Den syriske hær infiltrerede Dabaa Lufthavn fra nordøst, og lige nu finder kampe sted inde i lufthavnen, efter at styrkerne nedkæmpede oprøreres forsvarslinje lige uden for lufthavnsområdet,« siger en kilde fra den syriske hær ifølge AFP. Den tidligere lufthavn ligger nær byen Qusayr, som også har dannet ramme om intense kampe mellem styrkerne, der bliver bakket op af Hizbollah-soldater fra Libanon, og oprørerne. »Lørdagens kampe, der har fundet sted på hovedvejene inde i Qusayr og uden for byen, er de mest intense, der har fundet sted, siden hæren satte sin offensiv ind for seks dage siden,« siger Rami Abdul Rahman, leder af Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder, til AFP. BNB

Mest læste i dag

»Den syriske hær infiltrerede Dabaa Lufthavn fra nordøst, og lige nu finder kampe sted inde i lufthavnen, efter at styrkerne nedkæmpede oprøreres forsvarslinje lige uden for lufthavnsområdet,« siger en kilde fra den syriske hær ifølge AFP.

Den tidligere lufthavn ligger nær byen Qusayr, som også har dannet ramme om intense kampe mellem styrkerne, der bliver bakket op af Hizbollah-soldater fra Libanon, og oprørerne.

»Lørdagens kampe, der har fundet sted på hovedvejene inde i Qusayr og uden for byen, er de mest intense, der har fundet sted, siden hæren satte sin offensiv ind for seks dage siden,« siger Rami Abdul Rahman, leder af Det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder, til AFP.

BNB