Syv ting du skal gøre efter et one night stand

En pige skal være forberedt på alting. Og at vide, hvad man skal gøre efter et one night stand er ingen undtagelse. Det skriver womenslife.today.

1. Husk, hvad det her er for noget
Det er ret vigtigt at huske, at det ikke er meningen, dit one night skal skal være helt vildt specielt. Det var en enkelt nat, hvor du planlagde, hvad du gerne ville. Det er ikke resten af dit liv, du har været ved at planlægge. Det er simpelt sex.

2. Lad være med at sende sms’er i sengen
Medmindre du har lyst til at være en bitterfisse. Og det samme gælder opkald. Hvis du virkelig har brug for kontakt med andre, så nap en pause på badeværelset med din telefon.

3. Lad være med at snuse rundt
Hvis du er i hans hjem, så hold op med at snuse rundt. Det er ikke blot totalt uhøfligt. Det kan også ødelægge det hele for dig. Hvad nu hvis du finder noget helt vildt vildt ulækkert eller et billede af ham og hans forlovede.

4. Skal du bede om hans nummer?
Det kan du sagtens. Det åbner jo op for, at I kan finde ud af noget en anden gang, hvis du får lyst til et natligt booty call. Men du skal ikke forvente et opkald eller en sms. Og hvis du alligevel ikke har lyst til en anden omgang, kan du altid blokere hans nummer.

5. Drop morgenmaden
Medmindre du virkelig godt kan lide hans selskab og ikke kun hans krop. Sig, at du har planer, hvis han inviterer dig til at blive. Det kan hurtigt blive mærkeligt og akavet, hvis I ikke har andet til fælles end jeres knald.

6. Tag hurtigt af sted om morgenen
Der er ingen, der kan lide, at fremmede hænger ud i deres hjem i for lang tid. Du skal aldrig tøve med at tage af sted eller bede ham om det, hvis I er hos dig.

7. Stalking på Facebook
Det er okay at lede efter fit one night stand på Facebook, men du skal aldrig sende en venneanmodning. Og så alligevel. Hvis I ender op med at mødes flere gange, så kan du genoverveje situationen.

 

Dagens Gossip