Szhirley knaldet for spritkørsel

Der er ingen tvivl om, at hun skulle have brugt et par hundrede kroner på en taxa i stedet for selv at sætte sig bag rattet med en promille på 0,8.

Og det er netop den forseelse, den danske sangerinde Szhirley nu undskylder for i forbindelse med en afslørende artikel i denne uges udgave af ugebladet Se & Hør.

Undskyldningen kommer i form af et skærmbillede af en tekstblok, der forklarer sangerindens grund til alligevel at køre hjem i egen bil.

- En for høj promille, uanset hvor lidt for høj, kan ikke diskuteres og jeg anerkender selvfølgelig fuldt ud min straf. Men det er rigtig vigtigt for mig at pointere at jeg ALDRIG havde sat mig bag rattet på min bil, havde jeg haft bare den mindste mistanke, om at jeg havde for høj promille - og i øvrigt havde følt mig beruset, skriver den undskyldende sangerinde, der er tidligere vært ved børnenes melodi grand prix.

Sangerinden blev viftet ind til siden af politiet efter et besøg på Michelin-restauranten Germanium med kæresten Mads Møller. Det fortæller sangerindens manager Thomas Enghave til Se & Hør. Han slår samtidig fast, at spritdommen fandt sted sidste år, da 37-årige Szhirley endnu ikke vidste, at hun var gravid med sit barn nummer to.

- Herfra vil jeg kigge fremad og lære af min fejltagelse. Håber I ikke dømmer mig for hårdt. Undskyld, slutter Szhirley sin udtalelse.

Newspaq

 

Dagens Gossip