Szhirley og Jacob Riising bliver værter på MGP 2013

Den 2. februar afholder DR børnenes MGP i Boxen i Herning. Det bliver sangerinde og skuespiller Szhirley og tv-værten Jacob Riising, der guider seerne, publikum og børnene gennem den festlige aften i musikkens tegn.

- Jeg blev virkelig glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville være MGP-vært. Specielt fordi det er sammen med Jacob Riising. Sammen med min søn ser jeg ham ofte på DR Ramasjang. Vi er store fans, siger Szhirley.

Jacob Riising har lavet MGP flere gange. Men seerne og publikum har også mødt ham i blandt andet Gepetto News, Ramasjangskolen og Cirkus Summarum. Om Szhirley siger Jacob Riising:

- Jeg kender jo ikke Szhirley så godt endnu. Men jeg ved, at hun ikke alene er musikalsk men også ved alt om musik. Samtidig ved jeg noget om alt andet på jorden, så vi bliver utvivlsomt et godt team. Desuden har jeg bemærket, at hun er god ved børn og dyr - i hvert fald dyr, siger Jacob Riising.

Fokus på musikalsk udvikling

MGP er et samarbejde mellem DR, Koda og de kommunale musikskoler. Igen i 2013 har fokus været på børnenes musikalske udvikling. Gennem de sidste par måneder har de tre organisationer været i selskab med knapt 1000 musikglade børn, som alle har meldt sig til MGP. På workshopslandet over har børnene skrevet, komponeret, optrådt og sunget det bedste, de har lært.

Over 400 tilmeldte bidrag er nu blevet til ti, og de deltager alle i finalen den 2. februar i Boxen i Herning.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen.

 

Dagens Gossip