Szhirley opfordrer til bar numse

Børn skal have lov at være børn.

Det mener sangerinden Szhirley, der medvirker på den nye børnesang "Barrøvsindianer", som handler om den barnlige frihed ved at rende rundt uden bukser på.

- Det er verdens fedeste nummer om det allerbedste, vi alle sammen vidste, da vi var små. Nemlig at rende rundt i bar røv derhjemme, i haven, i parken og på stranden, skriver den 38-årige musiker, der i 2013 var vært ved børnenes melodi grand prix, på sin Instagram-profil.

Og bag budskabet om barnerumperne gemmer der sig også en kritik fra Szhirley. Hun mener nemlig, at det er latterligt at hidse sig op over små børn, der uden særlig meget tøj på leger med hinanden.

- Kan vi ikke lige stoppe den åndssvage seksualisering af børn, der viser hinanden tissemænd og deslige? Det er seriøst jer, der er noget galt med, hvis I ikke kan tåle at se en 4-årig barrøvsindianer bygge sandslot på Bellevue, skriver popsangeren således.

"Barrøvsindianer" er lavet af den populære børnemusiker Kalle B, og foruden Szhirley medvirker musikeren og produceren Christoffer Stjerne også på nummeret.

Se musikvideoen her: https://www.youtube.com/watch?v=UhwvdkfP6SQ&feature=youtu.be

Newspaq

 

Dagens Gossip