Tårer i X Factor: 25-årige Sophia sendt hjem

Den tredje finalist, der må slippe drømmen om X Factor-trofæet, blev den 25-årige mor til to, Sophia. Og det fik både hende selv og hendes mentor, Lina Rafn til at bryde i gråd.

Fredag aften sendte seerne Remees deltager, 15-årige Baraa Qadoura i farezonen med 25-årige Sophia. Derfor var det dommer Thomas Blachman, der skulle tage beslutningen om, hvem der skulle sendes hjem. Og det var ikke en nem beslutning for den ellers ret kontante dommer.

Ingen af de to deltagere havde før været i farezonen, da de fredag aften skulle tage kampen op mod hinanden. Baraa Qadoura gav sin version af den franske stjerne-dj David Guettas nummer "When Love Takes Over", mens Sophia havde valgt at synge den danske sangerinde Stine Bramsens "Prototypical".

Thomas Blachman valgte dog at sende Sophia hjem med ordene:

- Jeg plejer ikke at være følsom, når jeg skal beslutte det her, sagde han og fortalte, at han dog ikke kunne få sig selv til at sende en 15-årig dreng med så meget talent og vilje, som Baraa Qadoura havde vist, hjem.

Kategorien var fredag aften hits, og her blev der sunget nogle af de sange, der har hærget toplisterne både her hjemme og i udlandet.

Den dynamiske duo Citybois prøvede kræfter med sangen "The Strip" af den danske gruppe Scarlet Pleasure, og det slap de ifølge dommerne godt fra.

- Det er så overskudsagtigt. Jeg ved godt, I er lidt unge, men jeg er forelsket i jer, sagde Lina Rafn med et smil til drengene efter deres optræden.

Efter aftenens show er der nu kun seks deltagere tilbage, der skal kæmpe frem mod finalen den 27. marts i Herning - nemlig Tannaz Hakami, Emilie Esther, gruppen Ivarsson, Bang & Neumann, duoen Citybois, Baraa Qadoura og Jógvan.

Newspaq

 

Dagens Gossip