Taberen er fundet: Her er Danmarks værste tv-reklame i 2014

Knap hver fjerde dansker mener, at Swipps reklamekampagne på tv er årets værste reklame. Det viser en undersøgelse, som YouGov har foretaget for Søndagsavisen.

Til sammenligning har en dansende abe fra Rynkeby Juice blot fået tre procent af stemmerne.

Reklamens hovedperson, den tidligere studievært Reimer Bo Christensen, er også helt tilfreds med både reklamen og udfaldet af undersøgelsen.

- Det er altid rart at ligge i toppen, siger han med et grin.

- At det så er for årets værste reklame, det må vi jo bare tage med, men det er da fantastisk, at så mange har forholdt sig til reklamerne.

Reimer Bo Christensen har i dag sin egen virksomhed, hvor han rådgiver og coacher virksomheder, ledere og studieværter. Han er på ingen måde ked af, at han har medvirket i  tv-reklamen, og for ham har Swipp-reklamerne ikke kun virket for Swipp.:

- I sagens natur ved jeg ikke, hvorfor flere er begyndt at kontakte min virksomhed, men det var påfaldende, at da kampagnen startede, ringede min telefon noget mere.

Hos Swipp er man ikke bekymret over danskernes valg.

- Vi har bevidst valgt at kommunikere med humor og kant, og vores mål har hele tiden været at skabe mere opmærksomhed om Swipp. Det er vi lykkedes med, for kampagnen har givet et markant løft i kendskabet til Swipp.«

Årets 10 værste tv-reklamer.

1: Swipp 24%
2: L’easy 11%
3: Waoo 9%
4: Kims 7%
5: Elgiganten 4%
6: PFA Pension 3%
7: Rynkeby 3%
8: Yousee 3 %
9: Telenor 3%
10: Bet365 3%

 

Dagens Gossip