Tablets bliver ældrevenlige med ny brugerflade fra Doro

Doro, der er verdens førende producent af brugervenlige senior-mobiltelefoner, overfører nu sin viden om seniorernes behov, til tablets.

Enkel navigation
Brugerfladen Doro Experience® til Android er designet som et forenklet styresystem, der gør tabletten brugervenlig med store, tydelige ikoner, så det er nemt at forstå, hvordan man for eksempel sender mail eller deler billeder.

Det installeres ved at downloade en applikation til tabletten, der lægger en brugerflade henover det almindelige Android-styresystem, som et filter, og gør tabletten overskuelig og nemt at navigere på.

- Doro Experience® giver på en simpel og lettilgængelig måde, uerfarne brugere adgang til de funktioner og tjenester, som de fleste af os tager for givet. Det er vores første produkt uden for telekommunikationsområdet, men det ligger i naturlig forlængelse af vores bestræbelser på at slå bro over den digitale kløft mellem generationerne, siger Rudi Iversen, country manager hos Doro Danmark.

Få hjælp fra børn og børnebørn via fjernstyring
Den nye brugerflade inkluderer også Doro Experience® Manager – en webbaseret tjeneste, hvorfra tabletten kan opdateres via internettet af brugeren selv eller af venner og slægtninge.

Doro Experience® til Android tablets kan prøves og købes i fotokæden Click eller på Google Play, og koster 499 kr.

Yderligere forhandlere kan ses her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip