Tæt løb i Brændkjær

Der var kun fem stemmer til forskel, da valget til Brændkjær Bestemmer blev afholdt i lørdags på Brændkjærskolen i Kolding.

Vinderprojektet, med 146 stemmer, blev projektet ”Torvet Sigbrit”, der fik overrakt en check på 60.000 kroner af socialudvalgsformand Tine Roos Nørgaard.

Nummer to i afstemningen blev projektet ”Arrangementer for os på 60 år+”, der modtog en check på det resterende beløb i Brændkjær Bestemmer puljen, nemlig 15.000 kroner.

Afstemningsdagen var på alle måder en positiv oplevelse. De 91 fremmødte borgere blev budt velkommen af Tine Roos Nørgaard, der i samme indledning kunne afsløre, at der fra kommunens side også er sat penge af til Brændkjær Bestemmer igen i 2014, hvilket spontant udløste klapsalver fra Brændkjær-borgerne.

Efterfølgende præsenterede de to vindere fra første runde, den udvikling der havde været i deres projekter, og de erfaringer de havde gjort sig siden de påbegyndte deres projekter i foråret.

Og så var det tid til præsentation af de tilmeldte projekter, og efterfølgende afstemning. Der var kaffe og kage fra kommunen, og de fremmødte forældre benyttede i rigt omfang muligheden for at få børnene passet i SFO’en, der undtagelsesvist var lørdagsåben på grund af valget.

 

Dagens Gossip