Taleban dræber formand for afghansk provinsråd

20/05/2013 19:38

BNB

Nyheder
Det oplyser lokale politimyndigheder ifølge bbc.co.uk.Blandt de dræbte var formanden for det regionale provinsråd, Haji Rasool Khan Mohseni. Ifølge politikilder var selvmordsbomberen iført militæruniform, da han udløste bomben ved indgangen til provinsrådets hovedkvarter i Baghlans vigtigste by, Pul-e Khomri.Ifølge BBCs kilder var Rasool en af de fremmeste modstandere mod Taleban i provinsen. Et parlamentsmedlem, Mohammad Zahier Ghanizada, fortæller ifølge bbc.co.uk, at Rasool har modtaget adskillige dødstrusler.Taleban har ifølge cnn.com taget ansvaret for mandagens bombeangreb.BNB

Mest læste i dag

Det oplyser lokale politimyndigheder ifølge bbc.co.uk.

Blandt de dræbte var formanden for det regionale provinsråd, Haji Rasool Khan Mohseni. Ifølge politikilder var selvmordsbomberen iført militæruniform, da han udløste bomben ved indgangen til provinsrådets hovedkvarter i Baghlans vigtigste by, Pul-e Khomri.

Ifølge BBCs kilder var Rasool en af de fremmeste modstandere mod Taleban i provinsen. Et parlamentsmedlem, Mohammad Zahier Ghanizada, fortæller ifølge bbc.co.uk, at Rasool har modtaget adskillige dødstrusler.

Taleban har ifølge cnn.com taget ansvaret for mandagens bombeangreb.

BNB