Talenter afslutter uddannelse med hovedroller i stort show

Efter sommerferien begynder Mette Wiberg på skuespilleruddannelsen på Statens Scenekunstskole i København. Hun er tidligere elev på Dansk Talentakademi i Holstebro.

Nu står næste hold på fem elever klar til at tage ud i verden efter tre års uddannelse på den vestjyske musical- og teaterlinje. Sammen med de øvrige 18 elever præsenterer de søndag eftermiddag den 11. maj et stort show i Black Box i Holstebro.

Her vil de kommende skuespillere, sangere og dansere blandt andet byde på højdepunkter fra de store musicals, for eksempel ”Les Misérables” og ”Evita”. De ledsages af et professionelt orkester. Showet rummer også både dans og korte uddrag af skuespil.

De fem afgangselever fra musical- og teaterlinjen på Dansk Talentakademi er alle piger: Tina Plaugborg, Tina Asmussen, Mette Rigtrup, Sally Cordes og Charlotte Elvstrøm. De bor i dag alle i Holstebro, men flere er flyttet til udefra for at gå på talentakademiet.

Blandt andre Charlotte Elvstrøm er trods sin unge alder allerede ved at bevise sine kvalifikationer. Hun kom i år igennem til anden del af optagelsesprøven på skuespillerskolen i Aarhus. Nu vil Charlotte Elvstrøm i det næste år forbedre sine evner i dans på balletskolen i Holstebro.

Sangeren og skuespilleren Trine Jepsen er leder af musical- og teaterlinjen på Dansk Talentakademi. Det er også hende, der sammensætter showet den 11. maj i Black Box. Hun glæder sig over, at talenterne nu begynder at markere sig ude i landet.

En anden af de tidligere elever er Anders Bilberg. Han går i dag på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

 

Dagens Gossip